KARTOITA ITSELLESI SOPIVAT EDUT

Eteran asiakkaana saat monia etuja, joita et muilta työeläkeyhtiöiltä saa.

Etera on enemmän kuin työeläkeyhtiö. Eterasta saat lakisääteisen YEL-vakuutuksesi lisäksi monipuolisia palveluita. Tee yrittäjätesti ja tutustu etupakettiimme.

  • Toimiala
  • Sijainti
  • Koko
  • Tilanne
  • Tulevaisuus
  • Suositus

Toimiala

Sijainti

Yrityksen koko

Yrityksen tilanne

Yrityksen tulevaisuuden näkymät

Kiitos, että teit kartoituksen! Sinunlaisiasi yrittäjiä tarvitaan tässä ajassa.

Tässä mielestämme kolme juuri sinulle tärkeintä palvelua:

Tee YEL-hakemus  Jätä yhteydenottopyyntö
Muistathan, että sinun toimialallasi on tärkeää pitää huolta sekä omasta että työntekijöiden hyvinvoinnista. Laajat työhyvinvointipalvelumme sisältävät mm. Hyvä työvire -sivuston, josta löydät faktaa ja vinkkejä oman hyvinvointisi ylläpitämiseen. Jolloin myös työn laatu säilyy korkeana.
Sinun toimialallasi on tärkeää alusta asti pitää huolta sekä omasta että työntekijöiden hyvinvoinnista. Laajat työhyvinvointipalvelumme sisältävät mm. Hyvä työvire -kyselyn, johon vastaamalla sinä ja työntekijäsi saatte henkilökohtaisen palauteraportin omasta hyvinvoinnista. Jolloin myös työn laatu säilyy korkeana.
Muistathan, että sinun ammatissasi on erityisen tärkeää pitää huolta sekä omasta että työntekijöiden hyvinvoinnista. Laajat työhyvinvointipalvelumme sisältävät mm. työhyvinvoinnin työkalut, joiden avulla voit vähentää sairauspoissaoloja, pitää työn laadun korkealla ja yrityksesi vauhdissa mukana.
Muistathan, että sinun ammatissasi on tärkeää pitää huolta sekä omasta että työntekijöiden hyvinvoinnista. Laajat työhyvinvointipalvelumme sisältävät mm. Hyvä työvire -kyselyn, johon vastaamalla sinä ja työntekijäsi saatte henkilökohtaisen palauteraportin omasta hyvinvoinnista. Hyvä työvire -sivustolta saatte vinkkejä ja faktaa hyvinvoinnin ylläpitoon.
Etera haluaa olla tukenasi heti yrityksen alkumetreillä kaikissa työeläkevakuuttamiseen liittyvissä kysymyksissä. Kannattaa tutustua esimerkiksi kattaviin verkkopalveluihimme, jotka helpottavat ja nopeuttavat työeläkeasioiden hoitoa. Sinä pääset keskittymään siihen, mitä parhaiten osaat, oman yrityksesi pyörittämiseen.
Tiedämme, että aloittavalla yrittäjällä on paljon muutakin ajateltavaa kuin työeläkevakuutukset. Siksi kannattaakin tutustua esimerkiksi kattaviin verkkopalveluihimme, jotka helpottavat ja nopeuttavat työeläkeasioiden hoitoa. Sinä pääset keskittymään siihen, mitä parhaiten osaat, oman yrityksesi pyörittämiseen.
Etera on apunasi kaikissa työeläkevakuuttamiseen liittyvissä kysymyksissä. Ja jos satut tarvitsemaan toimitilaa pääkaupunkiseudulla, meiltä löydät sekä vakituisia että tilapäisiä ratkaisuja. Oletko jo tutustunut uuteen Työhuone Pasilaan?
Kuulostaa siltä, että yritykselläsi menee mukavasti, ja toimintavuosiakin on jo takanapäin. Toivomme mitä parhainta menestystä myös jatkossa ja autamme mielellämme kaikissa työeläkevakuuttamiseen liittyvissä kysymyksissä. Oletko jo tutustunut monipuolisiin asiantuntijapalveluihimme?
Jos yrityksesi on suurten muutoksen edessä, suosittelemme tutustumista ainakin Eteran asiantuntija- ja neuvontapalveluihin. Sieltä saat luotettavaa asiantuntija-apua hankalissakin kysymyksissä. Ja jos yrityksesi on muuttamassa pienempiin tiloihin, selaa ihmeessä Eteran työ- ja toimitilat.
Yrityksesi koon kasvaessa kasvavat myös hallinnon haasteet. Etera Valmennus tarjoaa webinaareja, työhyvinvointija esimieskoulutuksia sekä Talous- ja palkkahallintopäivän. Ja jos yrityksesi on muuttamassa suurempiin tiloihin, selaa ihmeessä Eteran työ- ja toimitilat.
Jos yritykselläsi on paljon kausiluonteisia työntekijöitä, sinun kannattaa ehdottomasti tutustua kattaviin verkkopalveluihimme, joista löytyy mm. työkaluja tilapäisen työntekijän vakuuttamiseen sekä palkan sivukustannusten laskemiseen.
Jos yrityksesi on suurten muutosten edessä, sinun kannattaa ehdottomasti tutustua Eteran asiantuntija- ja neuvontapalveluihin. Sieltä löydät mm. Omistajavaihdospalvelun, josta saat luotettavaa asiantuntija-apua hankalissakin kysymyksissä.
Koulutuspäivässä opit johtamaan itseäsi ja ajankäyttöäsi. Opit tunnistamaan aikavarkaat ja tehottomat toimintatavat.
Koulutuspäivässä opit toimivat toimintamallit arjen esimiestyössä onnistumiseen. Tutustut hyviin käytäntöihin hoitaa erilaisia vaativia esimiestilanteita.
Koulutuksessa aikana tarkastelet omia ajattelu- ja toimintatapojasi ja niiden yhteyttä kuormittumiseesi ja hyvinvointiisi. Löydät vähintään yhden tehokkaan tavan tukea hyvinvointiasi.
Talous- ja palkkahallinnon ammattilaisille tarkoitetussa ajankohtaiskoulutuksessa saat tiiviin tietopaketin veroasioista, vuodenvaihteen muutoksista ja uusimmista palveluista.
Vastaamalla terveyttä ja hyvinvointia kartoittavaan Hyvä työvire -kyselyyn ja sinä ja työntekijäsi saavat laajan henkilökohtaisen raportin omasta hyvinvoinnista.
Hyvä työvire –sivustolta löydät faktoja ja vinkkejä oman hyvinvointisi ylläpitoon. Voit ottaa käyttöösi Viremanagerin, joka auttaa sinua seuraamaan ja parantamaan hyvinvointiasi.
Hyödynnä Eteran asiantuntijoiden laatimia valmiita ohjeita, lomakkeita ja toimintamalleja henkilöstötyöhön. Ne helpottavat arjen esimiestyötä ja työhyvinvoinnin kehittämistä.
Eteran verkkopalvelussa hoidat YEL- ja TyEL-asiasi helposti ja joustavasti silloin kun sinulle parhaiten sopii.
Voit tarkistaa eläkettä kartuttaneet ansiot ja karttuneen eläkkeen määrän sähköisestä työeläkeotteesta sekä laskea eläkearvion.
Palkkalaskurilla saat näppituntuman palkan sivukustannuksista, kun suunnittelet työntekijän palkkaamista.
Laskurilla voit kokeilla YEL-työtulon ja eri maksutapojen vaikutusta YEL-vakuutusmaksuihisi ja eläkkeeseesi.
Saat yrittäjäpalvelustamme asiantuntevaa ja henkilökohtaista neuvontaa YEL-vakuuttamiseen, yrittäjätilanteen muutoksiin ja eläketurvaan liittyvissä kysymyksissäsi.
Jos työkykysi heikentyy ja mahdollisuudet jatkaa nykyisessä ammatissasi vaarantuu, saat meiltä henkilökohtaista neuvontaa ammatillisen kuntoutuksen vaihtoehdoista.
Eläkeneuvonnastamme saat asiantuntevaa ja henkilökohtaista opastusta kaikissa eläkekysymyksissäsi.
Omistajanvaihdospalvelumme kattaa kaiken, mitä onnistuneeseen omistajanvaihdokseen tarvitaan. Se kokoaa tarvittavat palvelut ja asiantuntemuksen yhdeksi kokonaisuudeksi.
Eteran on enemmän kuin työeläkeyhtiö. Eteran yhteistyökumppaneilta saat kattavat pankki- ja vakuutuspalvelut.
Yrittäjien uutiskirjeestä saat oleelliset uutiset ja vaivattomimmat vinkit. Pysyt ajan tasalla ajankohtaisista Eteran palveluista ja eläkevakuuttamisen muutoksista.
Etera vuokraa edustavia ja uudenaikaisia toimitiloja erinomaisten liikenneyhteyksien varrelta. Edistämme kestävää kehitystä ja ekotehokkuutta kiinteistösijoituksissamme.
Uudenlainen, inspiroiva työtila, jonka suunnittelussa on panostettu työhyvinvointiin ja muuttuvan työelämän tarpeisiin. Eteran asiakkaana se on varattavissasi maksutta työ- ja neuvottelutilaksi.

Työelämä muuttuu, intohimo yrittämiseen pysyy. Työeläkeyhtiö Etera ymmärtää, mitä yrittäminen tässä ajassa vaatii. Siksi Etera on paras kumppani sinun yrityksellesi. Laitetaan yhdessä yrityksesi voimaan entistä paremmin.

Ota meihin yhteyttä vaikka samantien:

Yrittäjäpalvelu

010 553 3035

yel@etera.fi

etera.fi/yrittaja

Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Etera
Palkkatilanportti 1, 00240 Helsinki
Puhelin: 010 553 300