Eteran vuokra-asunnoissa viihdyt

​​​Oletko etsimässä viihtyisää kotia hyvien liikenneyhteyksien varrelta? Korkealaatuisissa  vuokra-asunnoissamme asut mukavasti lähellä palveluita. Olemme varma ja turvallinen vuokranantaja.

Vuokra-asuntomme ovat pääosin kaksioita ja kolmioita. Vuokrausta hoitaa Ovenian vuokra-asuntopalvelut.


Asunnot pääkaupunkiseudulla

Helsingin Kipparin Klaava, Herttoniemenranta

Upea merellinen sijainti

Kipparin Klaava sijaitsee Herttoniemenrannassa, kävelymatkan päässä metroasemasta. Lähinaapurustosta löytyvät kaupat, koulut, päiväkodit, urheilupuisto ja muut palvelut. Alueella on myös kaksi venesatamaa sekä laajat puisto- ja virkistysalueet.

Korkealaatuista asumista

Kipparikortteli on rakennettu kodikkaaksi, puistokäytävän yhdistämäksi korttelipihaksi. Kaikissa asunnoissa on sauna ja parveke. Osasta huoneistoista on merinäköala. Kohde on valmistunut vuonna 2001. Huoneistojen pinta-ala on 40 m² - 100,5 m² ja huoneistotyypit ovat 1h+tupak+s - 4 h+k+s.

Autopaikat sijaitsevat Kipparikorttelin keskellä maanalaisessa pysäköintilaitoksessa. Kipparikorttelissa on pesutupa, kuivaushuone, huoneistokohtaiset varastotilat, ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarastot.

Etera omistaa osan huoneistoista.


Niittaajankatu 3

Olohuoneen, keittiön ja eteisen lattiat ovat parkettia, makuuhuoneissa ja kylpyhuoneessa on muovimatto. Eteisen ja keittiön kaappien ovet ovat pyökkilaminaattia. Kaikissa huoneistoissa on parveke ja sauna. Osa parvekkeista on lasitettu.

Sijainti (Google Maps)

» ​ Niittaajankatu 3


Paasivaarankatu 2

Paasivaarankatu 2:n kaikissa asuinhuoneissa on parkettilattia. Kylpyhuoneen ja saunan lattia on laatoitettu. Osassa huoneistoista on parvi. Huoneistoissa on lasitetut parvekkeet.

Sijainti (Google Maps)

» ​ Paasivaarankatu 2

 

Helsingin Strömbergintie 8, Pitäjänmäki

Sujuvat liikenneyhteydet

Asunto Oy Helsingin Strömbergintie 8 sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella Pitäjänmäessä. Strömbergintien puisto, Talin urheilupuisto ja siirtolapuutarha-alue tarjoavat loistavat ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet.

Etera omistaa osan vuonna 2001 valmistuneen kohteen huoneistoista. Huoneistojen pinta-ala on 36 m² - 77 m².

Asuinhuoneissa on muovimatto, kylpyhuoneet on laatoitettu. Keittiökalusteiden ovet ovat valkoisia ja laminaattipintaisia. Eteisessä ja makuuhuoneessa on melamiinipintaiset säilytyskomerot.

Taloyhtiön yhteiset tilat

Kummankin talon ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarastot, kuivaushuone, varastotilat sekä saunaosastot. Autopaikat ovat ulko- ja hallipaikkoja.

Sijainti (Google Maps)

» Srömbergintie 8, 00380 Helsinki

Espoon Sellonhuippu

Koti kaiken keskellä

Sellonhuipussa asut keskellä monipuolisia palveluita - lähelläsi on 170 liikettä ravintoloista ja marketeista kirjastoon sekä pankeista ja kuntosaleista elokuvateatteriin.

Ostoskeskus Sellon kupeeseen vuonna 2011 valmistuneessa rakennuksessa on moderneja, laadukkaasti varusteltuja kaupunkilaiskoteja.

Asuinhuoneissa on maalatut vaaleat seinäpinnat ja tammilaminaattilattiat. Kosteat tilat on laatoitettu. Jokaisessa asunnossa on oma lasitettu parveke.

Taloyhtiön yhteiset tilat

  • Asuntokohtaiset irtainvarastot
  • Lastenvaunuvarastot
  • Ulkovälinevarastot
  • Pesula
  • Saunaosasto ylimmässä kerroksessa 

Omistajat

Keva, Etera ja Elo

Sijainti (Google Maps)

Linnatullinkatu 1, 02600 Espoo

 

Espoon Ratsutyttö, Matinkylä

Ison Omenan tuntumassa

Asunto Oy Espoon Ratsutyttö sijaitsee merenläheisessä Matinkylässä aivan Länsiväylän sekä kauppakeskus Ison Omenan monipuolisten palveluiden läheisyydessä.

Asuntoyhtiöön kuuluu kahdeksankerroksinen kerrostalo ja kaksikerroksinen rivitalo. Etera omistaa osan vuonna 2003 valmistuneen kohteen huoneistoista. Huoneistojen pinta-ala on 39 m²- 81 m² ja huoneistotyypit ovat 1h+kk+s - 3h+k+s.

Viihtyisää kaupunkiasumista

Jokaisessa huoneistossa on oma sauna ja tilava parveke. Olohuoneessa, eteisessä, makuuhuoneessa sekä keittiössä tai keittokomerossa on askeläänivaimennettu muovimatto. Saunassa ja kylpyhuoneessa on laatoitus ja lattialämpö.

Komerokalusteiden ovet ovat melamiinia. Keittiökalusteissa on maalatut MDF-ovet. Keittiön työpöytätasot ovat taivereunaisia laminaattitasoja.

Yhteiset tilat

Taloyhtiön väestönsuoja, kuivaushuone, ulkoiluvälinevarasto, varastotilat sekä yhtiön tekniset tilat sijaitsevat kerrostalon pohjakerroksessa.

Yhtiön autopaikat sijaitsevat naapuritontilla erillisessä pysäköintiyhtiössä.

Sijainti (Google Maps)

» Nelikkokuja 6, 02230 Espoo

Vantaan Osmanheikki, Vantaa

Asunto Oy Vantaan Osmanheikki valmistuu joulukuussa 2016. 

Vuokrattavana on yhteensä 117 viihtyisää asuntoa. Huoneistotyypit 1h+k – 4h+k+s 28 m2 - 99 m2. Huoneistoissa on lasitettu parveke, osassa ranskalainen parveke ja muutamassa lasitettu terassi. Autopaikkoja yhteensä 76 kpl, joista 43 on hallissa ja 33 pihalla.

Hyvä sijainti

Kohteen sijainti on hyvällä paikalla. Alle kahden kilometrin matka Dixin kauppakeskukseen, jonka yhteydestä löytyy useita liikkeitä ja palveluja sekä bussi- ja juna-asema.

Yhteiset tilat
Yhtiöllä on saunaosasto, ulkoiluväline- ja lasten vaunuvarasto, irtaimistovarastot, pesutupa ja kuivaushuone.

Sijainti (Google Maps)

Vantaa Viertola
» Osmankäämintie 7 A, 01300 Vantaa

Olarin Oktaavi, Espoo

As Oy Olarin Oktaavi

Arvioitu valmistumisaika 06/2017

Asunto Oy Olarin Oktaavi Espoo valmistuu kesäkuussa 2017. Vuokrattavana on yhteensä 47 viihtyisää vuokra-asuntoa. Huoneistotyypit ovat 1h+kt – 3h+kt+s kooltaan 30,5 m2 – 70 m2. Huoneistoissa on lasitettu parveke, osassa ranskalainen parveke ja muutamassa lasitettu terassi. Vuokrattavat autopaikat sijaitsevat autohallissa, josta pääsee hissillä suoraan asuinkerrokseen.

Asukkaiden virkistyskäytössä on kaksi viihtyisää kattoterassia. Yhtiöllä on saunaosasto, ulkoiluväline- ja lasten vaunuvarasto, irtaimistovarastot, pesutupa ja kuivaushuone.

Modernit vuokra-asunnot sijaitsevat monipuolisten palveluiden ympäröimänä. Ison Omena palvelut ja tuleva metroasema ovat myös kävelymatkan päässä.

Sijainti (Google Maps)

» Kuunkehrä 6 D, 02210 Espoo

Lisämateriaalia (pdf)

Pohjakuvat, pdf

Asemapiirros, pdf

D-talo julkisivut, pdf

Olarin Capella, Espoo

​As Oy Olarin Capella

Arvioitu valmistumisaika 8/2017

Asunto Oy Olarin Capella Espoo valmistuu elokuussa 2017. Eteralla vuorattavana yhteensä 37 viihtyisää vuokra-asuntoa. Kaksiot 38-48 m2, osassa kaksioita on sauna. Kolmioissa 68 m2.

Olarin parhaalla paikalla, palveluaukion laidalle, rakennettu erinomaisilla pohjaratkaisuilla ja valmiiksi lasitetuilla parvekkeilla varustettu modernit kaupunkikodit. Tarjolla on melkein kaikkea mitä asumiselta ja asuinympäristöltä voi toivoa. Vieressä ovat arjen helpot ruokaostokset, erikoisliikkeet, mukavat kahvihetket ja ravintolat. Ison Omenan palvelut ja tuleva metroasema ovat nekin kävelyetäisyydellä. Persoonallisessa, arvostetussa Olarissa viihdytään hyvin. Arkkitehtitoimisto Tengbom Erikssonin suunnittelema tyylikäs rakennus on toteutukseltaan monimuotoinen. Rakennuksen kerroksien 1.-4. päälle kohoaa kolme näköalatornia ja näiden väliin sijoittuu kaksi asukkaiden virkistyskäyttöön osoitettua viihtyisää kattoterassia. Autohalleista pääsee hissillä suoraan asuinkerroksiin. Parvekkeet ovat valmiiksi lasitettuja.

Sijainti (Google Maps)

» Kuunkehrä 6, 02210 Espoo


Asunnot muualla Suomessa

Jyväskylän Kuokkala

Asunnot sijaitsevat ainutlaatuisessa ympäristössä lähellä Jyväsjärveä, rantaraitin varrella, kivenheiton päässä yliopistosta ja teknologiakeskuksesta.

Rakennukset ovat yksiportaisia, 5- kerroksisia hissillisiä asuinkerrostaloja. Parvekkeet ovat lasitettuja. Talot on liitetty kaapelitelevisioverkkoon ja niissä on laajakaistainen tietoliikennekaapelointi, kiinteä internet-yhteysmahdollisuus.

Huoneiden seinät on tapetoitu/maalattu, lattiat ovat laminaattia tai parkettia. Pesuhuoneiden ja wc:n seinät sekä lattiat ovat laatoitetut.


Asunto Oy Jyväskylän Dekaani
Kohde on valmistunut maaliskuussa 2007. Etera omistaa muutamia huoneistoja ja piha-autopaikkoja. Huoneistot ovat kooltaan 61,5 m² – 85,5 m².

Sijainti (Google Maps)

» Tanhukaari 2, 40520 Jyväskylä


Asunto Oy Jyväskylän Assistentti
Kohde on valmistunut toukokuussa 2007. Etera omistaa muutamia huoneistoja ja piha-autopaikkoja. Huoneistot ovat kooltaan 47 m² – 88 m².

Sijainti (Google Maps)

Tanhukaari 4, 40520 Jyväskylä


Asunto Oy Jyväskylän Dosentti
Kohde on valmistunut elokuussa 2007. Etera omistaa muutamia huoneistoja, autokatospaikkoja ja piha-autopaikkoja. Huoneistot ovat kooltaan 38,5 m² – 85,5 m².

Sijainti (Google Maps)

Tanhukaari 6, 40520 Jyväskylä

Nokian Kissankello

Taloyhtiö sijaitsee noin 3 kilometrin päässä Nokian keskustasta. Kiinteistössä on hissi ja asunnoissa on lasitetut parvekkeet. Kohde on valmistunut kesäkuussa 2007. Huoneistojen pinta-ala on 44 m² – 90 m².

Asuinhuoneiden lattioissa on lautaparketti, olohuoneen ja makuuhuoneen seinissä on tapetti/maalaus ja muissa tiloissa seinät on maalattu. WC:ssä on lattialaatoitus ja maalatut seinät. Pesuhuoneessa lattiat ja seinät ovat laatoitetut ja saunassa on laatoitus/paneeli.

Huoneistot on varustettu tietoliikennekaapeloinnilla ja valmiudella kiinteään internet-verkkoon. Kiinteistöllä on ovipuhelinjärjestelmä.

Etera omistaa osan huoneistoista.

Sijainti (Google Maps)

Talonpojankatu 2, 37120 Nokia

Rovaniemen Pohjanseniorit

Pohjanseniorit sijaitsee lähellä Rovaniemen ydinkeskustaa ja monipuolisia palveluja.

Kiinteistössä on 4 asuinkerrosta ja hissi. Jokaisessa asuinhuoneessa on oma sauna ja lasitettu parveke. Huoneistojen pinta-ala on 31 m² - 62 m². Kohde on valmistunut 1.10.2008.

Huoneistojen seinät on pääosin maalattu. Pesu/wc- tilojen seinät on osittain laatoitettu. Ikkunoissa on sälekaihtimet ja huoneistoissa on astianpesukoneet.

Asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys kaukolämpöenergialla. Huoneistoissa on koneellinen tulo-/poistoilmanvaihtojärjestelmä. Asunnot on varustettu huoneistokohtaisilla kylmä-, lämminvesi- ja sähkömittareilla. Asunnoissa on sisäinen internetkaapelointi- ja kaapeli-tv-valmius.

Sijainti (Google Maps)

Pohjolankatu 10, 96100 Rovaniemi

Turun Waltter

Asunto Oy Turun Waltter sijaitsee Raunistulan kaupunginosassa. Rakennus on hissillinen 2-portainen, kolmikerroksinen asuintalo, josta Etera omistaa osan huoneistoista ja autopaikoista. Talo on valmistunut syyskuussa 2007.

Huoneistojen pinta-ala on 50,5 m² – 96,5 m². Asunnoissa on huoneistokohtainen koneellinen tulo ja poistoilmanvaihto lämmön talteenotolla, ovipuhelin sekä kh/s+wc lattian mukavuuslämpö huoneiston sähkömittarin kautta.

Huoneiden seinät on tapetoitu tai maalattu. Kylpyhuoneen ja erillisen wc-tilan seinät sekä lattiat ovat laatoitetut. Saunan seinät ovat paneloituja ja lattiat laatoitettuja. Asuinhuoneiden lattiat ovat parkettia.

Parvekkeissa on avattavat parvekelasit.

Asunnot on varustettu tietoliikennekaapeloinnilla ja valmiudella kiinteään internet-verkkoon.

Sijainti (Google Maps)

Autistenkatu 7, 20300 Turku

Jyväskylän Lutakko

Asunnot sijaitsevat historiallisella alueella, Jyväsjärven ranta-alueen läheisyydessä, kävelymatkan päässä Jyväskylän keskustasta.

Lutakon alueen asuntojen autohallipaikat ovat pysäköintioikeuspaikkoja ja sijaitsevat Jyväskylän Sataman Parkki Oy:n autohallissa.  


Asunto Oy Jyväskylän Fokka
Kohde on valmistunut syyskuussa 2007. Rakennus on 7 kerroksinen, yksiportainen hissillinen kerrostalo. Etera omistaa osan huoneistoista ja autohallipaikoista. Huoneistot ovat kooltaan 45 m² – 57,5 m². Vesikiertoinen lattialämmitys.

Sijainti (Google Maps)

» Satamakatu 23, 40100 Jyväskylä


Asunto Oy Jyväskylän Satamakulma,
Kohde on valmistunut syyskuussa 2006. Rakennus on 6 kerroksinen, yksiportainen hissillinen kerrostalo. Etera omistaa muutamia huoneistoja ja autohallipaikkoja. Huoneistot ovat kooltaan 52,5 m² – 66,5 m².

Sijainti (Google Maps)

» Schaumanin puistotie 47, 40100 Jyväskylä


Asunto Oy Jyväskylän Skuutti
Kohde on valmistunut marraskuussa 2008. Rakennus on 7 kerroksinen, yksiportainen hissillinen kerrostalo. Etera omistaa osan huoneistoista ja autohallipaikoista. Huoneistot ovat kooltaan 38 m² – 62,5 m².

Parvekkeet ovat lasitettuja. Talot on liitetty kaapelitelevisioverkkoon ja niissä on laajakaistainen tietoliikennekaapelointi, kiinteä internet-yhteysmahdollisuus.

Huoneiden seinät ovat tapetoitu/maalattu ja lattiat tammilautaparkettia. Pesuhuoneet ja erillis wc:t ovat kokonaan laatoitetut, löylyhuoneiden seinät ovat kuusipaneelia.

Sijainti (Google Maps)

» Satamakatu 25, 40100 Jyväskylä

Oulun Linnankartano

As Oy Linnankartano, Tietolinja 5

Linnanmaalle yliopiston ja Teknologiakylän viereen valmistumassa uusi viisikerroksinen kerrostalo, jossa asuntoja neljässä kerroksessa ja ullakolla taloyhtiön yhteinen sauna- ja kerhotila. Isot ikkunat sekä vaaleat pintamateriaalit ja kalusteet luovat kodikkaan viihtyisän tunnelman. Asunnon saa myös hämäräksi sälekaihtimilla. Asunnon lattiat ovat vaaleaa laminaattia, seinät valkoiseksi maalatut ja pesuhuone kaakeloitu. Keittiön varusteluna on yhdistelmäuuni, jossa mikroaalto- ja kiertoilmatoiminnot, keraaminen liesitaso, jääkaappipakastin ja astianpesukone. Pesuhuoneessa on tilavaraus pyykinpesukoneelle.

Tietolinjan varteen on valmistumassa uusi asuinalue seuraavan parin vuoden aikana, joten alueesta on tulossa osa urbaania kaupunkiympäristöä, jossa on otettu huomioon luonnon merkitys osana viihtyisää asuinympäristöä. Alueella on hyvät palvelut Linnanmaan Prisman yhteydessä sekä Ritaharjun Ideaparkissa, joka sijaitsee vain 2 km päässä. Keskustaan on hyvät kulkuyhteydet bussilla, pyörällä ja omalla autolla.

Taloyhtiöllä on nykytrendistä poiketen taloyhtiösauna. Viihtyisältä piha-alueelta löytyy useita pyöräkatoksia sekä leikki- ja oleskelualue. Asunnon irtaimistovarastot sijaitsevat talon ensimmäisessä kerroksessa tai pihavarastossa. Talosta löytyy myös liikuntavälinevarasto. Asumisviihtyisyyttä lisää hyvien yhteisten tilojen lisäksi vesikiertoinen lattialämmitys, joka sisältyy kaukolämpötalossa vuokraan. Ilmanvaihtojärjestelmä on toteutettu lämmön talteenotolla varustetulla huoneistokohtaisella IV-koneella. Vuokraan sisältyy taloyhtiölaajakaista ja kaapelitelevisio. Taloyhtiöllä on vuokrattavana autopaikkoja, joten tarvitessasi autopaikan voit tiedustella vapaiden paikkojen tilannetta.

Sijainti Google Maps

» Tietolinja 5, 90570 Oulu

Vuokrausta hoitaa Kiinteistö-Tahkola Oy  


Senioriasunnot

Asunto Oy Tornion Länsipiha

Tammikuussa 2007 valmistunut As Oy Tornion Länsipiha on tarkoitettu ensisijaisesti 55 vuotta täyttäneille. Vähintään yhden huoneistoon muuttavan vuokralaisen tulisi olla 55 vuotta täyttänyt.

Kahden kaupungin palvelut

As Oy Tornion Länsipiha sijaitsee Tornion ja Haaparannan monipuolisten palveluiden läheisyydessä ja aivan uuden kauppakeskuksen naapurissa. Länsipihassa on viisi kerrosta ja yksi porrashuone, jossa on hissi. Kaikki 26 huoneistoa ovat vapaarahoitteisia vuokra-asuntoja. Huoneistojen pinta-ala on 38,5 m² – 74 m². Huoneistotyypit ovat 1h+tupak+s – 3h+kk+s.

Esteetöntä asumista

Länsipihan valoisissa huoneistoissa on muun muassa tammilautaparketti, sauna, lasitetut parvekkeet ja mahdollisuus nopeaan laajakaistayhteyteen. Asukkaan tulee itse tehdä sopimus laajakaistaoperaattorin kanssa.

Hissit ja pesutilat on mitoitettu pyörätuolilla liikkumiseen. Asuinhuoneiden välillä ei ole kynnyksiä. Huoneistoissa on oma ilmanvaihtojärjestelmä ja ovipuhelin.

Toimivat yhteistilat

Pihatasossa on kuivaushuone, lämpimät irtaimistovarastot sekä väestönsuoja. Pihalla on lukittava polkupyöräkatos. Erikseen vuokrattavat autopaikat sijaitsevat pihan alle rakennetussa koko korttelin yhteisessä autohallissa. Kiinteistön kellarikerroksesta on suora yhteys korttelin yhteiseen autohalliin.

Sijainti (Google Maps)

» Kallenkatu 1, 95400 Tornio

Kemin Valtakatu 10

Asunto Oy Kemin Valtakatu 10:n asuinhuoneistot on tarkoitettu ensisijaisesti 55 vuotta täyttäneille. Vähintään yhden huoneistoon muuttavan vuokralaisen tulisi olla 55 vuotta täyttänyt.

Asunto Oy Kemin Valtakatu 10 valmistui joulukuussa 2008 erinomaiselle paikalle Kemin keskustaan monipuolisten palveluiden lähelle. Kemin Valtakatu 10:ssä on seitsemän kerrosta ja yksi porrashuone, jossa on hissi.

Kaksioita ja kolmioita

Kaikki Eteran omistamat 35 asuinhuoneistoa sijaitsevat kerroksissa 2-6 ja asunnot ovat vapaarahoitteisia vuokra-asuntoja. Huoneistojen pinta-ala on 43,0 m² – 70,0 m² ja huoneistotyypit ovat 2h+kk+s – 3h+k+s. Porrashuoneesta on hissiyhteys pihan alla sijaitsevaan 50 auton autohalliin.

Viihtyisät ja valoisat huoneistot

Monet harkitut yksityiskohdat tekevät asumisen mukavaksi. Hissi ja pesutilat on mitoitettu pyörätuolilla liikkumiseen. Asuinhuoneiden välillä ei ole kynnyksiä ja asunnoissa on ovipuhelin. Kiinteistöstä on kätevästi suora yhteys autohalliin.

Ullakolla sijaitsevat asuntojen irtaimistovarastot sekä yhtiön omistukseen jäävä kerhotila. Väestönsuoja, kuivaushuone sekä ulkoiluvälinevarasto sijaitsevat talon kellarissa.

Valoisissa huoneistoissa on muun muassa tammilaminaattilattiat, sauna ja lasitettu parveke sekä mahdollisuus nopeaan laajakaistayhteyteen. Asukkaan tulee tehdä itse sopimus laajakaistaoperaattorin kanssa.

Sijainti (Google Maps)

» Kemin Valtakatu 10, 94100 Kemi