Vakuuta vaivatta verkossa

​​Työntekijän vakuuttamisen hoidat helposti verkossa. Tässä kolme verkkopalvelua, joita voimme kotitaloustyönantajalle suositella.

Tilapäisen työnantajan palkkailmoitus

Tilapäisen työnantajan palkkailmoituksella hoidat työeläkemaksut kerralla kuntoon. Eli ensin ilmoitat työnantajan tiedot sekä työntekijöiden henkilö- ja palkkatiedot. Sitten maksat TyEL-maksun verkkopankissasi. Palvelu laskee vakuutusmaksun puolestasi.

Muista palata verkkopankistasi takaisin palveluumme ja tulostaa sieltä tositteen maksetuista maksuista.

» Tee tilapäisen työnantajan palkkailmoitus


Eteran verkkopalvelu

Voit myös luoda tunnukset verkkopalveluumme ja tehdä ilmoitukset siellä. Siinä on se etu, että tekemäsi ilmoitukset arkistoituvat palveluumme. Voit myöhemmin käyttää aiempia ilmoituksia pohjina.

Eteran verkkopalvelu soveltuu siis työnantajalle, jolla saattaa jatkossakin olla työntekijöitä.

» Luo tunnukset Eteran verkkopalveluun

 


Palkka.fi

Palkka.fi-palvelu on pientyönantajille suunniteltu verkkopalvelu. Palkka.fissä voit laskea työntekijän palkat. Palvelu tekee palkkalaskelmat ja lähettää lakisääteiset ilmoitukset automaattisesti työeläkeyhtiöihin, Työttömyysvakuutusrahastolle ja Verohallintoon. Kirjautumiseen tarvitset pankkitunnukset.

Voit ilmoittaa kotitalousvähennyksen Verohallintoon joko palvelussa laskemistasi palkoista tai maksamistasi laskuista. Tapaturmavakuutuksen palkkailmoitusta Palkka.fi ei muodosta. Sen pitää hoitaa suoraan tapaturmavakuutusyhtiön palvelussa.

» Siirry Palkka.fihin