Fungerande samarbete med branschorganisationer

​Vi samarbetar med flera nationella branschorganisationer. Samarbetet gör Eteras expertis och tjänster tillgängliga nära kunderna.

Våra samarbetspartner representerar stora delar av det finländska näringslivet.

Finlands Fastighetsmäklareförbund

Finlands Fastighetsmäklareförbund r.f. är en tjänste- och intresseövervakningsorganisation för fastighetsmäklarföretagare. Förbundet fungerar i ett nätverk av över 400 lokala fastighetsmäklarbyråer.

Henkilöstöjohdon ryhmä - HENRY ry

HENRY ry är en förening för HR-ledning och -experter. 

Infra

Infra ry är en bransch- och arbetsgivarförening för infrastrukturbranschen. Dess medlemmar står för majoriteten av allt infrastrukturbyggande i Finland.

Koneyrittäjät

Koneyrittäjien liitto är ett nationellt företagar- och arbetsgivarförbund för maskinentreprenörer inom energi-, anläggnings- och skogsindustrin. Förbundets syfte är att genom samarbete förbättra branschens förutsättningar.

Pintaurakoitsijat

Pintaurakoitsijat ry är en nationell arbetsgivar- och företagarpolitisk förening som arbetar för att utveckla ytbehandlingsbranschen.

Suomen Franchising-Yhdistys

Suomen Franchising-Yhdistys förmedlar aktuell information om franchising. Föreningens uppgift är att stöda franchisingföretag och aktörer som är intresserade av franchising.

Taloushallintoliitto

Ekonomiadministrationsförbundet Suomen Taloushallintoliitto (TAL) är en landsomfattande branschorganisation för auktoriserade bokföringsbyråer och konsultföretag.