Vuosikertomuksemme vastaa moneen kysymykseen

​​​​Tutustu tietopakettiin Eteran toiminnasta. Vuosikertomus kertoo oleelliset asiat ja tapahtumat Eterasta ja erityisesti toimintavuodesta 2016.

Verkkovuosikertomus löytyy osoitteesta etera.fi/vuosikertomus

Vuosikertomuksen Etera 2016 -osiosta löytyy toimitusjohtajan katsaus menneeseen ja tulevaan.

Vuosikertomussivuston Tuottoa ja turvaa -kokonaisuudessa kerromme yhtiön tuloksesta ja sijoitustoiminnasta.

Työkykyä ja eläketurvaa –osio kuvaa Eteraa eläketurvan hoitajana. Osiosta selviää mm., miten tuemme suomalaisten työkykyä, miten eläkehakemusten määrät ovat kehittyneet ja millainen henkilöstö asiakkaitamme palvelee.

Asiakkaan rytmissä -kokonaisuus kertoo, miten tuemme asiakkaitamme heidän arkisessa työssään. Kokemuksia Eterasta -sivuilta löytyy artikkeleita työkykyyn, yhteistyöhön, työympäristöön, henkilöstöön ja sijoittamiseen liittyen. Esittelemme myös yhteistyökumppanimme, joiden kanssa tarjoamme monipuolisia palveluja.

Hallinto ja ohjaus -kokonaisuus koostaa hallintomme organisaation ja kertoo myös riskienhallinnasta.

Tilinpäätöksen lisäksi vuosikertomuksesta löytyy ladattavina materiaaleina hallituksen toimintakertomus, selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä sekä palkka- ja palkkioselvitys.

Palautteesi auttaa kehittämään raporttia

Otamme mielellämme vastaan palautetta vuosikertomuksesta. Ajatukset verkkovuosikertomuksen toimivuudesta ja ideat sen kehittämisestä voi lähettää vuosikertomuksen Palaute-sivulla tai osoitteella viestinta@etera.fi.