Monipuoliset yhteistyöverkostot

​Yhteistyöverkostomme auttaa asiakkaitamme moninaisissa yrityksen ja työnantajan toimintaan liittyvissä tarpeissa.

Tilitoimistot

Etera tekee tiivistä yhteistyötä tilitoimistojen kanssa. Tilitoimistot ovat Eteralle tärkeä asiakkuudenhoito- ja palvelukanava. Teemme yhteistyötä myös Taloushallintoliitto ry:n kanssa.

Kansainvälinen Maxis-verkosto

Kansainvälisessä vakuuttamisessa Eteran asiakkaita palvelee Maxis-verkosto. Etera on jäsenenä kansainvälisessä Maxis Global Benefits Network –organisaatiossa.

Maxis-verkoston jäsenyhtiöiden kautta tarjoamme asiakkaillemme tietoa ja palvelua yli 100 maassa ympäri maailmaa. Kun tarvitset lisätietoa eri maiden sosiaaliturvasta, henkilövakuutuksista ja -etuuksista, kannattaa ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Sijoitustoiminnan kumppanit

Eteran arvopaperisijoituksilla on laaja yhteistyö kansainvälisen State Street Corporationin kanssa. State Street hoitaa merkittävän osan arvopaperihallinnosta. Lisäksi Etera käyttää State Streetin arvopaperi- ja riskienhallintajärjestelmiä.

Eteralla on sopimus GES Investment Servicesin kanssa. GES tarkastaa Eteran osake- ja korkosalkun kaksi kertaa vuodessa ja arvioi Eteran salkussa olevien yhtiöiden vastuullisuutta.

Yritysvastuu on Eteralle oleellinen asia. Etera on vastuullista sijoittamista edistävän FINSIF ry:n jäsen sekä Green Building Council Finlandin jäsen. GBCF edistää kestävää kehitystä kiinteistö- ja rakentamisalan toiminnassa.

IT-yhteistyö

Etera tekee tietojärjestelmäyhteistyötä LTC-Otson kanssa. Lisäksi Etera ostaa kehitys- ja ylläpitopalveluita muilta IT-asiantuntijoilta. Työeläkeyhtiöiden omistama Arek Oy ylläpitää työeläkejärjestelmän yhteistä ansaintarekisteriä.