Yhteistyötä vahvojen kumppanien kanssa

​​​​Kiitos kumppaneittemme, Eteran palvelut ovat yhä vaivattomammin kaikkien ulottuvilla. Yhteistyön ansiosta myös palveluvalikoima on entistä laajempi ja kehittyy koko ajan.  Eteran kautta saat kattavat yrityk​​sen ja yrittäjän vakuutus- ja pankkipalvelut. Meiltä yhdessä saat enemmän.

Danske Bank

Eteran työeläkevakuutukset ovat myynnissä Danske Bankissa. Yhteistyö näkyy myös vaivattomina verkkopalveluina.

Niin yrittäjä- ja yritysasiakkaat kuin kotitaloudet pääsevät suoraan Danske Bankin verkkopankista Eteran verkkopalveluun hoitamaan työeläkevakuutusasiat.

www.danskebank.fi 

Danske Bankin sivut yritysasiakkaille

 

Fennia

Eteran ja Fennian yhteistyön myötä Eteran työeläkevakuutukset ovat myynnissä Fenniassa ja Etera voi ohjata vahinkovakuutuksista kiinnostuneita asiakkaitaan Fenniaan.

Fennia on vakuutusten ja varainhoidon sekä niihin liittyvien palvelujen asiantuntija. Se tarjoaa yrityksille, yrittäjille ja kotitalouksille niiden tarvitsemat vakuutus-, riskienhallinta- ja varainhoitopalvelut. Fennian arvot ja juuret ovat vahvasti yrittäjyydessä, ja se tekee yhteistyötä mm. Suomen Yrittäjien ja Perheyritysten liiton kanssa. Pankkisektorilla vahva yhteistyökumppani on Danske Bank.

www.fennia.fi

 

Pohjantähti

Eteran työeläkevakuutukset voit tehdä myös Pohjantähdessä. Pohjantähti on 120-vuotias keskinäinen vakuutusyhtiö, joka palvelee lähes 40 toimipisteessä kautta maan. Tarjoamme monipuolista vakuutusturvaa henkilöille ja omaisuudelle niin yrittämiseen kuin vapaa-aikaan – sinun mittojesi mukaisesti. Meillä hoidat vakuutusasiasi helposti ja joustavasti oman yhteyshenkilösi kanssa.

Ajankohtaista Pohjantähden blogissa

www.pohjantahti.fi