Toimivaa yhteistyötä toimialajärjestöjen kanssa

​Teemme monipuolista yhteistyötä valtakunnallisten toimialajärjestöjen kanssa. Yhteistyö tuo Eteran asiantuntemuksen ja palvelut asiakkaidemme lähelle.

Yhteistyökumppanimme kattavat laajan kirjon suomalaisesta työelämästä.

Henkilöstöjohdon ryhmä - HENRY ry

HENRY ry on riippumaton, valtakunnallisesti tunnettu henkilöstöjohdon ja -ammattilaisten yhdistys. Toiminta edistää jäsenten ammattitaitoa ja mahdollisuuksia keskinäiseen vuorovaikutukseen sekä luo edellytyksiä henkilöstöjohtamisen kehittymiselle ja myötävaikuttaa suomalaisten yritysten ja organisaatioiden kilpailukykyyn.

www.henry.fi


Infra

Infra ry on infrarakentamisen ammattilaisten toimiala- ja työnantajajärjestö. Infran jäsenyritykset tuottavat valtaosan Suomen infrapalveluista.

www.rakennusteollisuus.fi/infra


Koneyrittäjät

Koneyrittäjien liitto on energia-, maarakennus- ja metsäkonealan koneyrittäjien valtakunnallinen yrittäjä- ja työnantajajärjestö, joka kokoaa koneyrittäjät yhteistoimintaan jäsenkunnan toimintaedellytyksien parantamiseksi.

www.koneyrittajat.fi


Pintaurakoitsijat

Pintaurakoitsijat ry on valtakunnallinen työnantaja- ja yrittäjäpoliittinen järjestö, joka edistää pintakäsittelyalan kehittymistä.

www.pintaurakoitsijat.fi


Suomen Franchising-Yhdistys

Suomen Franchising-Yhdistys tarjoaa ajankohtaista tietoa franchisingista. Yhdistyksen tehtävänä on palvella franchising-yrityksiä ja franchising-toiminnasta kiinnostuneita tahoja.

www.franchising.fi


SKVL Suomen Kiinteistövälittäjien liitto

Suomen Kiinteistönvälittäjäliitto ry on kiinteistönvälitysalan yrittäjien palvelu- ja edunvalvontajärjestö. Liitto toimii yhdyssiteenä yli 400 paikallisen kiinteistönvälitystoimiston verkostossa.

www.skvl.fi


Taloushallintoliitto

Suomen Taloushallintoliitto ry (TAL) on taloushallinnon palveluja tarjoavien auktorisoitujen tilitoimistojen ja konsulttiyritysten toimialajärjestö.

taloushallintoliitto.fi