Vaikuttajaverkosto tiivistää yhteistyötä

Vaikuttajaverkosto on yksi asiakkaidemme mahdollisuuksista vaikuttaa yhteistyöhön Eteran kanssa. Samalla se tarjoaa tilaisuuden verkostoitumiseen.

Verkosto on vapaamuotoinen asiakasyritystemme edustajista koostuva ryhmä. Tavoitteena on luoda asiakkaille verkostoitumismahdollisuuksia ja osallistaa Eteran toiminnan ja palveluiden kehittämiseen.

Haluamme kertoa uusista suunnitelmistamme ja palveluistamme ja saada niihin näkemyksiä ja kokemuksia asiakkailtamme. Verkostolaisilta toivomme monenlaisia mielipiteitä ja kiperiä kysymyksiä. Verkostot kokoontuvat keväällä ja syksyllä. Yhteyttä pidetään myös tapaamisten välillä.

Verkostotapaamisissa käsitellään kulloinkin ajankohtaisia asioita niin Eteran omien kuin vierailevien asiantuntijoidenkin alustamina. Verkostolaiset saavat ensikäden tietoa työeläkkeiden, talouden ja työhyvinvoinnin maailmasta.

Omat verkostonsa on Helsingissä, Lappeenrannassa, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Pohjanmaalla ja Itä-Suomessa. Jäseniä on parisataa. Lisää tietoa saa omalta asiakasyhteyshenkilöltä.