Töihin Eteraan

  • ​​​​​Haluatko työskennellä ihmisten hyvinvoinnin asialla?
  • Tunnistatko asiakkaan haasteet ja taklaat ne?
  • Oletko valmis oppimaan uutta ja kehittämään vanhaa?
  • Uskotko asiantuntemuksesi tukevan Eteran menestystä?

Jos vastasit myönteisesti, meidän on aika tutustua toisiimme paremmin. Tarkista minkälaisia osaajia juuri nyt haemme tai laita avoin hakemus verkkopalveluumme.

Mitkä ovat sinun vahvuutesi?

Etera toimii tässä ajassa. Asiakkaamme arvostavat asiantuntevaa henkilökuntaa, vaivattomia sähköisiä palveluja sekä liiketoimintaa tukevia työkykypalveluita.

Eterasta löytyy uramahdollisuuksia niin työeläkevakuutusten ja eläkkeiden hoidossa, asiakaspalvelussa, myynnissä, työkykykytoiminnan kehittämisessä, palvelukehityksessä, sijoitustoiminnossa, hallinnossa kuin vakuutusmatemaattisten haasteiden saralla. Osaajiemme koulutustaustat ja urapolut ovat moninaiset. Tutustu Eteran työtarinoihin.

Eterassa viihdytään

Henkilöstön työhyvinvointi on Eterassa tärkeää. Seuraamme aktiivisesti työilmapiiriä ja tyytyväisyyttä esimiestyöhön ja panostamme toiminnan kehittämiseen.

Eteran toimitalossa Helsingin Länsi-Pasilassa työskennellään moderneissa monitiloissa. Viihtyisät ja toimivat tilat tukevat Eteran uudistuksia ja kehittyviä toimintatapoja. Olemme myös WWF:n sertifioima Green Office. Eteralla on toimistot lisäksi Kuopiossa, Turussa, Tampereella ja Oulussa.

Eteran henkilöstöetuja ovat muun muassa kannustava tulospalkkiojärjestelmä, joustavat työajat, mahdollisuus etätöihin, työterveyshuolto sekä monipuolinen harrastustoiminta.

Kiinnostuitko Eterasta työpaikkana?

Katso avoimet työpaikat ja tee hakemus Eteran rekrytointipalvelussa.   

Voit myös täyttää palvelussamme avoimen hakemuksen. Kerro hakemuksessasi, millaisista tehtävistä olet kiinnostunut ja minkälaista kokemusta sinulle on kertynyt. Otamme hakemuksesi mahdollisuuksien mukaan huomioon tulevien rekrytointien yhteydessä.

Meiltä löytyy myös työharjoittelupaikkoja opiskelijoille.