Avoimet työpaikat

​​​Etera-jobilla-800x534 (4).jpg

Haussa

vuorotteluvapaan sijainen reaalisijoituksiin

Haemme vuorotteluvapaan sijaista 6 kuukauden määräajaksi Eteran reaalisijoituksiin.

Reaalisijoitukset on osa Eteran sijoitukset ja asiakasrahoitus -toimintoa, ja se vastaa kiinteistöjen lisäksi sijoituksista mm. infrastruktuuriin ja metsään. Etera on yksi suurimmista institutionaalisista sijoittajista Suomessa noin 6 miljardin euron sijoituksillaan. Kiinteistösijoitusten osuus on noin miljardi euroa.

Tiedossa on mielenkiintoisia tehtäviä reaalisijoitusten hankkeiden parissa sijoitusten tiedonkeruuseen ja avustamiseen liittyen.

Työtehtäviin kuuluvat

  • kiinteistötietojärjestelmän kehittämiseen osallistuminen, mm. vuokrasopimusten ja kiinteistötietojen läpikäynti
  • kiinteistötietokantojen päivitykset (KTI, Datcha, Haltia, Excel)
  • hankesuunnittelun kustannusseurannan kehittäminen
  • kiinteistöjen ympäristösertifiointiin liittyvän datan koostaminen
  • rahastosijoituksiin liittyvät analyysit
  • muut kiinteistöhallintoa ja sijoitustoimintaa tukevat tehtävät.

Tehtävä sopii vastavalmistuneelle. Koulutuksena arvostamme esimerkiksi yliopiston/korkeakoulun kiinteistötalouden opintoja. Hyvät tietotekniset taidot ovat oleelliset. Tehtävässä menestyminen vaatii oma-aloitteisuutta ja omaksumiskykyä. Hyvät ryhmätyötaidot ja englannin kielen taito ovat myös tarpeen. Hakijan tulee täyttää lain edellyttämät vuorotteluvapaasijaisen vaatimukset. Työt alkavat 18.9.2017.

Tarjoamme mielenkiintoisen, monipuolisen ja haastavan tehtävän sekä mukavat työkaverit. Panostamme työntekijöidemme työkyvyn ylläpitoon monin tavoin ja työn tekeminen on meillä joustavaa. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Eteran uusissa ja viihtyisissä tiloissa Helsingin Länsi-Pasilassa.

Hae tehtävään 30.6.2017 mennessä hakupalvelussa

Lisätietoja antaa henkilöstöpäällikkö Eija Kärenaho 26.6. kello 9.30–11.30 ja 28.6. 9.30- 11.30, puh. 010 55 33 581.

 

Jätä  avoin hakemus

Voit täyttää rekrytointipalvelussamme avoimen hakemuksen. Kerro hakemuksessasi, minkälaisista tehtävistä olet kiinnostunut ja minkälaista kokemusta sinulle on kertynyt. Voit tallentaa hakemukseen yhden liitetiedoston, kuten CV:n.

Otamme hakemuksesi mahdollisuuksien mukaan huomioon tulevien rekrytointien yhteydessä.

Rekrytointipalveluun rekisteröidytään aluksi. Jos haluat jatkaa hakemuksen tekemistä myöhemmin, voit kirjautua palveluun luomillasi tunnuksilla.

Saat vahvistusviestin sähköpostiisi, kun hakemuksesi on tallentunut rekrytointijärjestelmään.

Käsittelemme antamasi tiedot luottamuksellisina. Säilytämme hakemuksia rekrytointijärjestelmässämme kuuden kuukauden ajan.

 

Etera - Tässä ajassa.

Etera on työeläkeyhtiö, joka huolehtii suomalaisten eläketurvasta. Kuuntelemme asiakkaitamme ja elämme mukana heidän rytmissään. Yli 50 vuoden kokemus erityyppisistä työsuhteista tekee Eterasta muuttuvan työelämän osaajan. Työskentelemme yhdessä asiakkaidemme kanssa suomalaisten työkyvyn edistämiseksi. Etera on yksi suurimmista institutionaalisista sijoittajista Suomessa. Sijoitusten arvo on n. 6 mrd. euroa. Etera.fi kertoo enemmän.