Eteran Työkykypalkinto 2017
VMP Varamiespalvelulle

 

Eteran Työkykypalkinnon 2017 on voittanut VMP Varamiespalvelu. Viiden finalistiyrityksen joukosta voittajan valitsi tänä vuonna MTV Uutisten vastaava päätoimittaja Merja Ylä-Anttila.

Lue lisääEteran Työkykypalkintofinalistit 2017

 

Etera palkitsee vuosittain työkyvyn edistämisessä ansioituneen yrityksen. Viiden finalistiyrityksen joukosta voittajan valitsee tänä vuonna MTV Uutisten vastaava päätoimittaja Merja Ylä-Anttila.

Vuoden 2017 Työkykypalkintofinalistit ovat: Aallon Tilitoimisto Oy, Alfons Håkans Oy, Arjessa Oy, KPMG Oy Ab ja VMP Varamiespalvelu.

Työkykypalkinnon voittaja palkitaan syyskuussa.

Fakta: Eteran Työkykypalkinto

  • Eteran Työkykypalkinto jaetaan vuosittain työkyvyn edistämisessä ansioituneelle yritykselle, organisaatiolle tai tiimille.
  • Eteran raati valitsee viisi finalistia, joista voittajan valitsee vuosittain vaihtuva tuomari.
  • Vuoden 2017 Työkykypalkintofinalistit ovat: Aallon Tilitoimisto Oy, Alfons Håkans Oy, Arjessa Oy, KPMG Oy Ab ja VMP Varamiespalvelu.
  • Tänä vuonna voittajan valitsee MTV Uutisten vastaava päätoimittaja Merja Ylä-Anttila.
  • Viime vuonna voiton vei oululainen Arkkitehtitoimisto Kanttia 2 Oy. Kisaa tuomaroi työmarkkinakonkari Lasse Laatunen.
  • Vuonna 2015 voittaja oli UPM Silvesta, ja kilpailun tuomarina toimi sisustusarkkitehti, kuvanveistäjä Stefan Lindfors.

"Panostamme avoimeen ja matalan hierarkian työkulttuuriin. Se vahvistaa yhteishenkeä ja tiimityötä", sanovat Sales Senior Pauliina Koivisto ja aluejohtaja Risto Heinänen.

KPMG Oy Ab – Eteran Työkykypalkintofinalisti 2017:

KPMG kehittää työhyvinvointia tilintarkastajan tarkkuudella. Tampereen toimipisteessä jokaisen vahvuudet otetaan huomioon päivittäisessä työsuunnittelussa. Kiireen koittaessa hyvä yhteishenki ja viihtyminen työpaikalla auttavat sietämään hektistä arkea.

Lue lisääOperations Manager Jari Talja toteaa, että työntekijöitä ei ole tarvinnut patistella mukaan hyvinvointiprojekteihin.

Alfons Håkans – Eteran Työkykypalkintofinalisti 2017:

Tiimityön tukeminen on meripalveluihin erikoistuneessa Alfons Håkansissa tärkeää. Muutaman hengen miehistöissä yhteispelin on pelattava saumattomasti. Vuorotyössä merellä on myös taattava riittävä lepo.

Lue lisääHR-johtaja Matti Vuohiniemi sanoo, että henkilöstöpalvelualan ammattilaisena VMP haluaa olla mukana muuttamassa työelämää ja siihen liittyviä ajattelutapoja.

VMP– Eteran Työkykypalkintofinalisti 2017:

”Älä jaksa. Viihdy.” Henkilöstöpalveluyritys VMP Varamiespalvelun kampanjaslogan kiteyttää yhtiön näkemyksen työhyvinvoinnista.

Lue lisääHenkilöstöjohtaja Elina Harju ja toimitusjohtaja Pasi Kohtala kertovat, että työntekijöiden osaamista arvostetaan antamalla tarpeeksi vastuuta.

Arjessa Oy– Eteran Työkykypalkintofinalisti 2017:

"Kun ihmisistä huolehtiminen on toiminnan ytimessä, työntekijöiden hyvinvointi on koko toiminnan ja laadukkaan palvelun perusta. Arjessa-yhtiössä tiimit ovat tarkoituksella pieniä. Näin esimiehellä on aikaa kysyä, miten alaisella menee."

Lue lisää"Meillä on kuitenkin vakaa käsitys siitä, että jokainen sijoitettu euro maksaa itsensä takaisin", kertoo Aallon Tilitoimiston toimitusjohtaja Marko Kämppi.

Aallon Tilitoimisto – Eteran Työkykypalkintofinalisti 2017:

"Aallon Tilitoimistossa henkilöstön jaksamista kuunnellaan herkällä korvalla. Kynnys mennä esimiehen juttusille pidetään matalana, jotta ongelmat tulisivat ilmi mahdollisimman varhain."

Lue lisääKeskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Etera
Palkkatilanportti 1, 00240 Helsinki
Puhelin: 010 553 300