Eteran työkykypalvelut - työhyvinvointia liiketoimintaymmärryksellä

​Tarjoamme työkykypalveluita kaikenkokoisille asiakasyrityksillemme. Tavoitteemme on hyvän työelämän edistäminen. Lähtökohtamme on asiakasyrityksen liiketoiminnan ymmärtäminen.

Työhyvinvointiin panostaminen lisää tutkitusti tuottavuutta ja vähentää kustannuksia. ​Motivoitunut ja hyvinvoiva henkilöstö sitoutuu yrityksen tavoitteisiin ja haluaa antaa täyden työpanoksensa. Syntyy laatua ja tulosta.

Henkilöstön pahoinvointi aiheuttaa monia kustannuksia - poissaoloja, vaihtuvuutta, tehottomuutta. Työhyvinvoinnin tuottavuusvaikutukset ovat kuitenkin jopa kymmenkertaiset kustannussäästöihin verrattuna.

Eteran työkykypalvelutVarhainen havaitseminenAmmatillinen kuntoutusTyön sujuvuus1.3.2.Eteran toimintaTulosAsiakkaan liiketoiminnanymmärtäminen Asiakkaan liiketoiminta Henkilöstötuottavuus+ kustannussäästöt

Eteran työkykypalvelut tukevat yrityksesi 
henkilöstöjohtamista  eri tilanteissa

Asiakasyrityksen tilanteen ymmärtäminen on lähtökohtamme. Kartoitamme yhdessä yrityksen tarpeet ja tarjoamme oikein kohdennettuja palveluita. Meiltä saat tukea ennaltaehkäisevään työhyvinvointitoimintaan, työkykyongelmien tunnistamiseen sekä ammatilliseen kuntoutukseen.

 

 Tavoitteena hyvä työelämä


Eteran lähtökohtana on edistää sekä työn tehokkuutta, yksilöiden tyytyväisyyttä työelämän laatuun että työurien pituutta.

 • Tehokkaammin

  Yrityksen kilpailukyky rakentuu työn tehokkuuden varaan. Työhyvinvoinnin kannalta tämä tarkoittaa sitä, että työn tavoitteet on riittävän selkeästi määritelty ja kukin työntekijä tietää, mitä häneltä odotetaan. Hyvä johtaminen on siis olennaista työn tehokkuuden kannalta. 

 • Laadukkaammin

  Työn tehokkuuden rinnalla toinen ulottuvuus on yksilöiden kokemus työelämän laadusta. Tähän liittyy varmuus siitä, että oma terveydentila, jaksaminen ja osaaminen riittävät vastaamaan työtehtävien vaatimuksiin. Hyvä johtaminen on keskeistä motivoinnille ja kokemukselle työelämän laadulle.

 • Pidemmälle
  Kun työ sujuu ja tuntuu mielekkäältä, on sen parissa helpompaa tehdä pitkä ja antoisa työura. Jos työkyvyn heikkeneminen uhkaa katkaista uran ennenaikaisesti, voidaan ammatillisella kuntoutuksella tukea yksilön jatkamista työssä tai paluuta työelämään.

 


Kiinnostuitko työkykypalveluistamme?

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä ja kerromme lisää.

 

 1. Yhteystiedot

 2. Yrityksen nimi

 3. Etu- ja sukunimi

 4. Sähköpostiosoite

 5. Puhelinnumero

 6. Valitse

 7. Viesti